Keresés ebben a blogban

2011. október 23., vasárnap

Fűszeres gombakrém

http://www.wellnesscafe.hu/dieta/2011-10/Keszits-inycsiklando-szendivcskremeket


40 dkg csiperke
1 fej vöröshagyma
kis üveg szárított, olajos paradicsom
10 dkg sovány túró
5 kg natúr joghurt
10 dkg juhsajt
só, bors, kakukkfű, rozmaring

Tisztítsd meg a hagymát és a gombát, majd vágd őket kis kockákra. Ezután a paradicsomokat is darabold fel. Ha kész, a paradicsom megmaradt olajából tegyél egy kanálnyit serpenyőbe, majd ezen pirítsd meg a hagymát és a gombával együtt körülbelül tíz percig párold. Ezután forgasd bele a paradicsomdarabokat, ízesítsd sóval és borssal, majd hagyd állni, míg ki nem hűl. Közben a túrót a joghurttal és a juhsajttal keverd el alaposan. A sajtos keveréket a gombával turmixold össze, majd add hozzá a felaprított petrezselymet és kakukkfüvet, újra ízesítsd sóval és borssal, majd alaposan keverd el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése