Keresés ebben a blogban

2012. szeptember 28., péntek

Andalúz zöldségsaláta

Andalúz zöldségsaláta

Hozzávalók: 
1 kígyóuborka, 3 paradicsom, 1 sárgarépa, 3 különböző színű kaliforniai paprika, 1 hagyma, 3 gerezd fokhagyma, ¼ teáskanál őrölt kömény, 1 evőkanál citromlé, 1 teáskanál fehérborecet, 3 evőkanál extra szűz olívaolaj, só

Tisztítsd meg a zöldségeket, majd kockázd fel. A hagymát szeleteld fel, a fokhagyma gerezdeket préseld össze és tedd egy tálba a zöldségekkel együtt. Add hozzá a köménymagot, a sót, az ecetet, az olívaolajat, végül a citromlevet, majd óvatosan keverd össze az egészet. A salátát tálalásig tartsd hideg helyen.

http://www.wellnesscafe.hu/Root/Sites/WellnessCafe/dieta/2011-7/Salatazz-korlatok-nelkul

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése