Andalúz zöldségsaláta
Hozzávalók:
1 kígyóuborka, 3 paradicsom, 1 sárgarépa, 3 különböző színű kaliforniai
paprika, 1 hagyma, 3 gerezd fokhagyma, ¼ teáskanál őrölt kömény, 1
evőkanál citromlé, 1 teáskanál fehérborecet, 3 evőkanál extra szűz
olívaolaj, só
Tisztítsd
meg a zöldségeket, majd kockázd fel. A hagymát szeleteld fel, a
fokhagyma gerezdeket préseld össze és tedd egy tálba a zöldségekkel
együtt. Add hozzá a köménymagot, a sót, az ecetet, az olívaolajat, végül
a citromlevet, majd óvatosan keverd össze az egészet. A salátát
tálalásig tartsd hideg helyen.
http://www.wellnesscafe.hu/Root/Sites/WellnessCafe/dieta/2011-7/Salatazz-korlatok-nelkul
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése