A diót elkeverem a cukorral és a fahéjjal. Lassan hozzáteszek annyi lekvárt, hogy gyúrható massza legyen belőle, de nem túl puha! Kissé nedves kézzel golyókat formázok (5 cm átmérőjű).
A csokoládét összeolvasztom a vajjal. Megforgatom benne a golyókat, és rácsra teszem. Negyed vagy nyolcad diót tűzök a tetejükbe. Ha lecsöpögött a máz a hűtőbe teszem dermedni.
Akár kisebb mignonos kapszlikba is tehetem tálalásnál
A csokoládét összeolvasztom a vajjal. Megforgatom benne a golyókat, és rácsra teszem. Negyed vagy nyolcad diót tűzök a tetejükbe. Ha lecsöpögött a máz a hűtőbe teszem dermedni.
Akár kisebb mignonos kapszlikba is tehetem tálalásnál
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése